Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

Zilele Porţilor Deschise la TU Iaşi, 7-11 Mai 2012

Stagii COMENIUS - Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii

Stagii COMENIUS - Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii

Actiunea Asistenti Comenius-stagii de practica pedagogica pentru viitoare cadre didactice (cu finantare europeana) se adreseaza absolventilor, studentilor (cu cel putin 2 ani absolviti la momentul depunetii candidaturii) si masteranzilor a caror specializare conduce catre o cariera didactica si care au absolvit modulul psihopedagogic.

Candidatii au posibilitatea sa faca practica pedagogica pe o durata cuprinsa intre 13 si 45 de saptamani, intr-o scoala europeana identificata de  Agentia Nationala in baza de date a C.E.

Candidatilor aprobati li se acorda in functie de perioada stagiului si tara de destinatie un grant menit sa acopere cheltuielile de transport, cazare, masa, precum si o suma pentru pregatirea lingvistica (in limba tarii  gazda), pedagogica si culturala.

Toate informatiile referitoare la aceasta actiune, termenul limita, conditiile de candidatura si documentele necesare candidaturii, sunt publicate pe site-ul A.N.P.C.D.E.F.P.la sectiunea  Programul Sectorial Comenius- Asistenti  Comenius si Scoli Gazda:

http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=255&d=41

Termenul limita pentru depunerea candidaturii  pentru apelul  2012 este 31.01.2012

 Prezentare Programul Comenius

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2012
©Copyright 1993-2008 - Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Toate drepturile rezervate.